Pentru fiecare concert, indiferent cat de star esti, mi se pare de bun simt sa te pregatesti si sa il adaptezi la public. However, Madonna aseara si-a personalizat concertul din Romania cu muzica tiganeasca. Si cel putin zona de public in care ma aflam eu din cauza asta s-a huiduit, nu la adresa tiganilor, homosexualilor or whatever. Se spune ca Madonna nu a avut nici un bis, ce nu am citit pana acum in presa e ca nici macar nu i s-a cerut. Si, personal, nu cred ca am fost vreodata la un concert la care sa nu se ceara bis, indiferent ca erau 20 de fani sau 20,000 de fani in public.

Aseara mi-am amintit de 2 momente de “ASA DA” din ultimii cativa ani, pe care va invit sa le vedeti mai jos: (1) speech-ul in romana de 5 minute (!) al lui Joey DeMaio (Manowar) si (2) Deep Purple cantand Ciocarlia.

Btw, speech-ul vocalului Manowar incepe “Salut Bucureşti! Credeaţi că o să spun Budapesta? Nu, pentru că…”. Acelasi vocalbasist care isi facuse temele si, putin mai devreme, facuse misto de alte formatii care au concertat in Romania – Metallica, Motorhead, Iron Maiden.