Ieri dupa-masa a avut loc prima editie Transformarea, un proiect foarte misto gandit de Alin / AvocatNet, produs de Clement / LTV / FlexiLIVE si gazduit de Liviu & Orlando / WeLoveDigital. M-au ales pe mine drept primul invitat, ce a iesit vedeti mai jos:

Screenshot_2015-05-26-18-05-26Dupa emisiune, am primit un mesaj misto de la un antreprenor pe care l-am cunoscut acum 4-5 ani, daca nu mai mult, intr-un ajun de Craciun parca. Avea un proiect micut dar interesant — si tin minte ca ne-am vazut la o partida de sah, la noi la birou, ceea ce chiar a fost experienta geniala — sa intalnesti pe cineva din piata, sa stai si sa discuti intr-un astfel de context.

 

Cert este ca atunci cand primesc genul asta de mesaje, sincere, din suflet, well, ma simt implinit. E ca atunci cand pui muzica si iti dai seama ca, schimband ritmul, lumea vine sa danseze si ca astfel i-ai facut fericiti. With a touch of a button. Si pentru ca am prea putine ocazii sa pun muzica si pentru ca, sincer, nu am skill-urile si sculele necesare :), o sa incerc sa ma folosesc de experienta mea pentru a ajuta o alta categorie, antreprenorii la inceput de drum, sa creasca si sa se dezvolte. Asa cum s-a intamplat si la Ready?, cei care au fost acolo stiu prin ce experienta au trecut :).

Si o sa mai fac niste pasi interesanti in directia asta, stay tuned.