asa se intituleaza cel mai interesant spam primit in ultima vreme. interesant nu pentru continut, ci pentru ca l-am primit din partea unui site/forum pe teme religioase (!).

Cat ai fi dispus sa platesti pentru 1 an de viata in plus? Dar pentru viata vesnica? Vestea buna pe care ti-o aducem este ca se da in dar!

Si in plus de asta o echipa de oameni cu experienta, moderatori in cadrul grupurilor de discutii, sau tutori de cursuri in format e-learning stau la dispozitia ta, gata sa raspunda intrebarilor tale si sa iti prezinte Calea spre Adevar si Viata folosind cea mai veche si citita carte din lume: Biblia sau Sfanta Scriptura.

Accesul este gratuit, nu te implica cu nimic si identitatea ta sta in spatele numelui de utilizator ales de tine.

disclaimerul, din pacate, este unul sec:

Acest email este o cerere de accept comunicari si are un caracter unic. Adresa dumneavoastra este una publica (internet, cataloage, etc…). Daca doriti sa va stergeti din baza de date utilizata apasati aici. Daca doriti sa primiti informatii in continuare, inscrieti-va in baza noastra de date, apasand aici.

mult mai tare ar fi fost daca ar fi sunat in genul:

Acest email a ajuns dumneavoastra cu sprijinul intereventiei divine, Domnul luminandu-ne calea spre sursa publica unde am gasit aceasta adresa de email. Daca doriti sa intrerupeti dialogul cu preacuvioasa comunitate de credinciosi prin stergerea din Sfanta baza de date, apasati aici. Daca doriti sa fiti binecuvantati in continuare cu mesajele noastre, apasati aici.