Un prieten obisnuieste sa spuna ca “Romanii au invins la Posada”. Ei bine, ieri am invins si pe Ghencea. Si nu pe oricine, ci pe cea mai importanta echipa din Europa anului 2004 – FC Valencia.

Atmosfera de pe stadion a fost superba, chiar daca ploaia aia nenorocita ne-a facut sa ne acoperim capetele cu foliile de staniol folosite de galerie ca recuzita. Da, am fost acolo, am stat in Peluza I alaturi de galeria si mi-a placut la nebunie !

De-abia astept optimile cu FC Villareal. O echipa micuta, dintr-un oras cu mai putin de 50,000 locuitori din regiunea Valencia, care a jucat mai mult in Segunda Division si ale carei singure performante notabile au fost castigarea unei Cupe Intertoto, obtinerea unui loc 7 in Primera Division si calificarea (in 2004) in semifinalele Cupei UEFA. Istoric vorbind, sunt intr-un varf de forma. Puteti obtine mai multe detalii despre palmaresul lor aici.

Primul meci este acasa, pe 10 martie. Urmatorul – in deplasare, pe 17 martie.

Bravo baieti ! Felicitari Cristea, Oprita, Munti, Vasili si toti ceilalti ! Bravo Zenga ! Si, desi nu credeam sa o zic vreodata, traiasca Gigi !