Postul asta viral a ajuns si la mine (cel putin) de la Marius, Vlad si Alin.

Nu stiu daca sunt chiar secrete. Sunt insa lucruri noi, cred, pentru cei mai multi cititori ai blogului meu.

1. In clasa a II-a tineam un jurnal, pe care il mai am si acum. Senzational este faptul ca o data la doua saptamani, veneam cu o noua idee de afaceri. De la felicitari, martisoare si bijuterii home made – pana la un pet shop (de fapt, la cum il descriam, era un pet mall – un magazin pe doua nivele (!) in care se vindeau animale, hrana si care edita si propria revista privind ingrijirea lor) 🙂

2. update: a few years later, s-a schimbat povestea, si mai misto, avem un pusti extraordinar Traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste ever. De aproape un an si jumatate. Si sper sa mai tina inca cincizeci.

3. Am lucrat cateva luni in Irak – in iarna lui 2003-2004 – mai exact intre momentul incetarii oficiale a focului si momentul inceperii decapitarii de ostatici. A fost o experienta halucinanta si ma bucur ca m-am intors cu bine. Si, la fel, se bucura enorm si mama si bunica si (sper) toti ceilalti prieteni. S-a meritat insa 110% dpdv al maturizarii ca om de business si dpdv al experientei de management pe un proiect de constructii cam cat toata piata de publicitate online din .ro din 2004. Iata si o poza facuta in ianuarie 2004, in complexul fostului palat al lui Saddam, sediul Autoritatii Provizorii a Coalitiei.

4. Mi-am dorit enorm sa lucrez in management consulting si chiar am si reusit pentru o scurta perioada, la Roland Berger – la momentul respectiv singura companie multinationala prezenta in Romania. Intre timp, a mai venit si Accenture.

5. Primul “site” realizat de catre mine a fost chiar un blog www.start-up.ro – prin care imi propuneam sa “share my knowledge” cu restul lumii si sa pun umarul la formarea culturii antreprenoriale in Romania. De fapt, stiu ca tot voi ajunge sa fac si asta – toate la timpul lor insa.

Leapsa mai departe la Mihai, Evelin si Andrei.